11 February 2020

Vanwege het Coronavirus volgt het MOW de adviezen van het RIVM en de Museumvereniging en gaat deze inbrengmiddag niet door. We zijn van plan op een later moment opnieuw een inbrengmiddag te organiseren. Houd onze website en social media in de gaten of stuur je digitale foto alvast in. 

Voor de in april 2020 verwachte tentoonstelling over nostalgie is het MOW op zoek naar brommerliefhebbers.

Was jij tussen pakweg 1945 en 1990 de trotse bezitter van een brommer en heb je een foto uit die tijd, waarop jij stralend poseert naast je Puch, staat te sleutelen aan je Kreidler, je Zundapp staat op te poetsen of rondtoert op je Honda? Dan plaatsen we die foto graag in de tentoonstelling.

Op vrijdag 27 maart ben je tussen 16 en 20 uur welkom in het MOW om je foto te laten scannen. Je mag je foto ook via email opsturen maar let dan wel op het volgende. Die digitale foto moet kwalitatief goed zijn en een minimale bestandsgrootte van 1 Mb hebben. Vermeld in je bericht in ieder geval je naam, het jaar waarin, de plaats waar de foto genomen is en natuurlijk het type brommer.

Per persoon is ruimte voor 1 foto. Het museum maakt een selectie en bepaalt of en welke foto’s geschikt zijn om te gebruiken. Kom langs op 27 maart of stuur je foto vóór 3 april naar info@museumdeoudewolden.nl 

Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen: 0597 – 53 15 09

Het MOW I Museum Westerwolde vind je aan de Hoofdweg 161 in Bellingwolde

(foto: Jos Lange, Groninger Archieven)